PAUWELS TRANSFORMERS

energy solutions

 JOBS – WE ARE HIRING! 

Pauwels Transformers NV is de bekende fabrikant van wisselstroom transformatoren op de Belgische markt. Pauwels werd zo’n 60 jaar geleden opgericht en is nu een volledige dochteronderneming van de beursgenoteerde Electrical Industries Limited Group, een belangrijk industrieel conglomeraat dat een prominente speler is geworden op de transmissie- en distributiemarkt.

Pauwels is een van de wereldleiders in het ontwerp en de fabricage van innovatieve driefasige distributie- en vermogenstransformatoren, en een snelgroeiende markt van onderstations, geïntegreerde oplossingen en diensten. De EIC Group exploiteert fabrieken voor transformatoren en schakelapparatuur, met meer dan 14.000 medewerkers.

Naar aanleiding van de recente heropstart van het bedrijf en het anticiperen op groei in België, Mechelen, zijn we voor onze afdeling wikkelarij dringend op zoek naar een (m/v)

WIKKELAAR

Je opdracht

Je helpt bij het vervaardigen van de wikkelingen die nodig zijn bij de produktie van transformatoren. Je vervaardigt wikkelingen aan de wikkelbank op basis van een uitgetekend schema.

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma A2 elektriciteit of elektromechanica.
  • Een vergelijkbare ervaring is een troef.
  • Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken.
  • Je moet kwaliteitsbewust kunnen werken met respect van de veiligheidsrichtlijnen. 
  • Je bent bereid om in ploegen te werken en indien nodig je flexibel op te stellen.
  • Zeer goede kennis van het Nederlands.

Na een inloopperiode op interim- en/of tijdelijke basis bieden wij de mogelijkheid om een loopbaan uit te bouwen in een boeiende onderneming  met sterke reputatie en duidelijke visie.

Pauwels Transformers NV biedt de dimensie van een internationale groep met een sterke reputatie, visie en mogelijkheden. Naar onze werknemers toe bieden wij stevige uitdagingen gecombineerd met verantwoordelijkheid  en reële doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerde kandidaten schrijven met uitgebreid curriculum vitae naar 
Pauwels Transformers NV. 
Antwerpsesteenweg, 167 
2800 Mechelen, 
t.a.v. HR Afdeling 
T +32 15 283 333 
E-mail: HR@pauwels.com