PAUWELS TRANSFORMERS

energy solutions

 JOBS – WE ARE HIRING! 

Pauwels Transformers NV is de bekende fabrikant van wisselstroom transformatoren op de Belgische markt. Pauwels werd zo’n 60 jaar geleden opgericht en is nu een volledige dochteronderneming van de beursgenoteerde Electrical Industries Limited Group, een belangrijk industrieel conglomeraat dat een prominente speler is geworden op de transmissie- en distributiemarkt.

Pauwels is een van de wereldleiders in het ontwerp en de fabricage van innovatieve driefasige distributie- en vermogenstransformatoren, en een snelgroeiende markt van onderstations, geïntegreerde oplossingen en diensten. De EIC Group exploiteert fabrieken voor transformatoren en schakelapparatuur, met meer dan 14.000 medewerkers.

Naar aanleiding van de recente heropstart van het bedrijf en het anticiperen op groei in België, Mechelen, zijn we onze afdeling eindafwerking zijn wij dringend op zoek naar een (m/v)

KABLEERDER

Je opdracht

Je helpt mee aan het plaatsen van kabelbanen,  leggen van kabels, monteren van toestellen en aansluiten van eenvoudige toestellen. Daarnaast zal je sturingskasten opbouwen en verkabelen.

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma elektriciteit of elektromechanica.
  • Een vergelijkbare ervaring is een troef.
  • Je moet in groep en kwaliteitsbewust kunnen werken met respect van de veiligheidsrichtlijnen. 
  • Je bent bereid om in ploegen te werken en indien nodig je flexibel op te stellen.
  • Zeer goede kennis van het Nederlands.

Na een inloopperiode op interim- en/of tijdelijke basis bieden wij de mogelijkheid om een loopbaan uit te bouwen in een boeiende onderneming  met sterke reputatie en duidelijke visie.

Pauwels Transformers NV biedt de dimensie van een internationale groep met een sterke reputatie, visie en mogelijkheden. Naar onze werknemers toe bieden wij stevige uitdagingen gecombineerd met verantwoordelijkheid  en reële doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerde kandidaten schrijven met uitgebreid curriculum vitae naar 
Pauwels Transformers NV. 
Antwerpsesteenweg, 167 
2800 Mechelen, 
t.a.v. HR Afdeling 
T +32 15 283 333 
E-mail: HR@pauwels.com