PAUWELS TRANSFORMERS

energy solutions

 

Pauwels Transformers NV is in België de referentie als het gaat over wisselstroom transformatoren. Pauwels werd zo’n 60 jaar geleden opgericht en is nu een volledige dochteronderneming van de beursgenoteerde Electrical Industries Limited Group, een belangrijke speler binnen de transmissie- en distributiemarkt. De EIC Group exploiteert fabrieken voor transformatoren en schakelapparatuur, met meer dan 14.000 medewerkers. Pauwels, te Mechelen, is één van de wereldleiders in het ontwerp en de fabricage van innovatieve driefasige distributie- en vermogenstransformatoren, en een snelgroeiende markt van onderstations, geïntegreerde oplossingen en diensten.

Naar aanleiding van de recente heropstart van het bedrijf en het anticiperen op groei in België,  maken we graag onze vacature voor een  Accountant kenbaar.

Ben jij op zoek naar een functie met boekhoudkundige en administratieve uitdagingen en verantwoordelijkheden? Laat jouw CV achter en dan bekijken we graag samen met jou of 1+1 gelijk kan zijn aan 3.

Accountant

Doel van de functie

Samen met de financieel verantwoordelijke zorg je voor de volledige financiële administratie van Pauwels Transformers nv. Jouw takenpakket is zeer divers en omvat verschillende aspecten van boekhouding.

Functie

Eén van deze aspecten is de correcte verwerking van inkomende en uitgaande facturen, bankafschriften en andere financiële documenten.

Ook het opstellen van BTW-aangiftes en het voorbereiden van jaarlijkse audits behoren tot jouw takenpakket

Je speelt daarnaast een belangrijke rol in de opmaak van rapporteringen, waaronder de maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen en provisieberekeningen.

Je werkt hiervoor nauw samen met andere afdelingen binnen de firma om er zo voor te zorgen dat de financiële administratie een geoliede machine blijft.

Profiel

  • Je hebt een diploma accountancy/fiscaliteit
  • Strakke deadlines schrikken u niet af.
  • Jouw nauwkeurigheid zorgt ervoor dat de financiële administratie correct wordt bijgehouden
  • Je kan prioriteiten stellen en jouw werk zo organiseren waardoor het boekhoudkundig proces steeds nauwlettend gevolgd wordt.

Na een inloopperiode, in functie van je ervaring, bieden wij de mogelijkheid om een loopbaan uit te bouwen in een boeiende onderneming  met sterke reputatie en duidelijke visie.

Pauwels Transformers NV biedt de dimensie van een internationale groep met een sterke reputatie, visie en mogelijkheden. Naar onze werknemers toe bieden wij stevige uitdagingen gecombineerd met verantwoordelijkheid  en reële doorgroeimogelijkheden.

We bieden een marktconform salaris met bijkomende voordelen zoals maaltijdcheques (8 euro), een hospitalisatieverzekering en pensioenplan.

Je werkt in een 40-uren week met 12 ADV-dagen.

Interesse? Solliciteren kan via HR@pauwels.com